Campanii PPC Profitabile
Home Servicii Clienti Contact
Servicii
SERVICII PROMOVARE ONLINE

Administrare Campanii Google™ Ads

Anunțurile Google™ vă oferă șansa ca anunțul dumneavoastră să fie primul lucru pe care un potențial client îl vede când caută produsele sau serviciile pe care le oferiți.

Bătălia se duce însă pe performanța financiară. Raportul cost/valoare este de departe cheia succesului și producerea cifrei corecte sincronizată cu momentumul și sezonalitatea evoluției companiei dumneavoastră sunt atuurile prin care ne diferențiem de competiția din domeniul marketingului online.

Noi vă putem crea și monitoriza campanii AdWords eficiente, care să nu consume bani pe căutari irelevante și să întoarcă profitul optim în condițiile de piață concurețiale specifice site-ului dumneavoastră.

Cost, momentum, persistență, predictibilitate și sincronizare la activitatea dumneavoastra sunt cuvintele cheie ale serviciilor pe care vi le putem oferi.

Audit Campanii de Marketing Online Audit Campanii de Marketing Online

Aveți deja o prezență și sunteți mulțumiți. Doriți însă să împingeți performanța mai departe și nu știți dacă campaniile dumneavoastra pe motoarele de căutare și rețelele sociale sunt eficiente și performante.

Chiar dacă nu aveți curajul să vă alăturați clienților noștri mulțumiți, vă putem ajuta cu un audit detaliat al campaniilor dumneavoastra care vă poate ajuta să descoperiți eventuale pierderi de potențial sau costuri mari nejustificate.

Deși administrăm exclusiv campanii Google™ Ads, putem analiza fără ezitări și campaniile dumneavoastră pe rețelele sociale și pe alte platforme de marketing online.